Balloon Working Group Agenda

Monday June 30 at GSFC Room N249 bldg. 16W (north)

8:30 Opening remarks: Jack Tueller, Vernon Jones (15 min)

8:45 Program Status Overview : Steve Smith (20 min)

9:05 PSL/NSBF Status Overview : Danny Ball (20 min)

9:25 ULDB Vehicle Status: Henry Cathey/Bill Gibson (45 min)

10:10 Antarctica facilities and NSF: Vernon Jones (20 min)

10:30 BETYSE initiative: John Campbell/Vernon Jones (20 min) potential to get more funding for small payloads

10:50 prospects for Code R funding Ron Polidan (10 min)

11:00 Balloon Technologies: Debbie Fairbrother (30 min)

!! new super pressure carrier

!!!! trajectory modification

!!!! advanced recovery systems

!!!! airships and other concepts

11:00 Alternative launch sites:

Safety and Alice Springs

northern hemisphere and Russians
overcrowding at Ft Sumner
more launches in Antarctica?

David Gregeory (20 min)

Barid Gregeory (20 min)

- 11:20 Questions from Working Group & plan next session
- 12:00 Lunch
- 1:00 Closed Session of Working Group
- 2:00 meeting complete